FAQs » Technisch

TOP LEVEL

Category: Technisch

Q

De website loopt vast bij een groot aantal producten in mijn winkelwagentje

Q

Ik kan niet meer inloggen op de site. Wat kan ik doen?

A Zorg er voor dat u uw wachtwoord correct invoert. Ons systeem is hoofdlettergevoelig, zowel voor de login naam als het wachtwoord. U kunt ook uw wachtwoord opnieuw laten instellen. Klik op "Mijn Account" bovenaan iedere willekeurige pagina op onze site. Onder de twee velden voor login naam en wachtwoord treft u een link aan om een vergeten wachtwoord te achterhalen. Klik hierop en vul uw e-mail adres in op de volgende pagina en klik op verzenden. Ons systeem zal u het wachtwoord per email naar het opgegeven e-mail adres sturen. Mocht dit het probleem niet oplossen, neem dan contact met ons op. U kunt een email sturen naar support@bevro.nl of een ticket op onze support site indienen.
Q

Ik moet meerdere malen inloggen om mijn account te gebruiken. Waarom gebeurt dit?