FAQs » Account

TOP LEVEL

Category: Account

Q

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord weer achterhalen?

Q

Ik wil graag een account laten aanmaken

A Bevro International is een groothandel en levert alleen aan bedrijven. Wij willen u graag een inlogcode sturen maar hiervoor hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig: Btw nummer Kvk nummer Naam en adres gegevens Telefoonnummer Emailadres Gebruik de link "Klant worden" bovenaan uw scherm. Vul het formulier in en klik op verstuur. Na controle van de gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let Op! Uw eerste bestelling dient minimaal 500 euro exclusief BTW te zijn.